Fire de bumbac

9

Fie că aveți nevoie de fire de bumbac pentru producerea de îmbrăcăminte, textile pentru casă, lenjerii sau alte produse, suntem pregătiți să vă furnizăm cele mai bune produse la prețuri competitive. Folosim cele mai bune tehnologii și procese de producție pentru a ne asigura că firele noastre de bumbac sunt de înaltă calitate, durabile și de lungă durată.

Avem o gamă largă de fire de bumbac disponibile, inclusiv fire comune și speciale, care sunt ideale pentru o varietate de aplicații industriale. Firele noastre de bumbac sunt disponibile în diferite grosimi și culori, de la cele mai subțiri și delicate, până la cele mai groase și durabile.

Fire de bumbac

Indiferent de aplicația dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Fie că aveți nevoie de fire de bumbac pentru producerea de țesături fine sau pentru produse cu o durabilitate ridicată, suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

La fabrica noastră, punem întotdeauna calitatea înainte de toate. Ne asigurăm că toate firele noastre de bumbac sunt fabricate cu cele mai bune materiale și procese de producție, pentru a vă oferi produse de calitate superioară. Dacă sunteți în căutarea unor fire de bumbac de înaltă calitate, nu ezitați să ne contactați și să aflați mai multe despre gama noastră de produse și servicii.

FIR NM 10/1

Compozitie

  • 100% bumbac
  • finete 10/1
  • sarcina de rupere: 543
  • torsiune: 755
  • culoare: natur
  • livrare: pe bobine cilindrice sau tronconice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at vestibulum neque, vel convallis metus. Nulla facilisi. Sed fermentum ornare justo, non ultricies lectus pellentesque sit amet. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.