Cearceaf

9

Suntem mereu atenți la inovație și dezvoltare, astfel încât să putem oferi produsele cele mai moderne și eficiente. Utilizăm tehnologii avansate pentru a îmbunătăți performanța și durabilitatea traversele noastre, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Cearceaf

La fabrica noastră, ne-am angajat să oferim produse și servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri. Indiferent de nevoile și cerințele dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții și să vă ajutăm să dezvoltați afacerea dumneavoastră cu produse de calitate superioară.

Cearceaf plic Sofia

Compozitie

  • 100% bumbac
  • 150/200 cm
  • culoare: alb
  • model: clasic

Cearceafurile 100% bumbac sunt preferate de mulți oameni pentru că oferă o senzație moale și confortabilă, precum și un somn liniștit și odihnitor. Acestea sunt realizate din bumbac natural, un material durabil și rezistent, care absoarbe bine umiditatea și se simte bine pe piele.

Datorită proprietăților sale de absorbție a umidității și respirabilității, cearceafurile 100% bumbac sunt ideale pentru persoanele care transpiră mult în timpul somnului sau care au pielea sensibilă sau alergii.