Vata textila

9

Vata textilă este un material textil de uz industrial, utilizat în mod obișnuit pentru a îmbunătăți proprietățile termice și fonică ale produselor textile, precum perdele, draperii, huse de canapele, covoare și izolații.

Această vată este realizată dintr-un amestec de fibre textile, cum ar fi bumbacul, lâna, poliesterul sau fibre sintetice, în funcție de nevoile producătorului.

 

 

Vata textila

Vata textilă este disponibilă în diferite grosimi și densități, în funcție de nevoile producătorului și de cerințele produsului final.

Acest material este, de asemenea, utilizat pentru a oferi o senzație de umplutură și de moalețe produselor textile, precum lenjerii de pat, perne și pături.

În general, vata textilă este produsă prin cardare, care constă în a tăia și a amesteca fibrele textile și apoi a le comprima într-un strat uniform. Acest proces poate fi realizat manual sau mecanic, în funcție de volumul și nevoile producției.

În concluzie, vata textilă este un material versatil și esențial în industria textilă, care ajută la îmbunătățirea proprietăților termice și fonică ale produselor textile și la oferirea unui aspect moale și umplutură produselor textile.

Vata textila SORT I si II

Compozitie

  • 70% PNA + 20% bumbac + 10% lana
  • culoare: multicolor