Povestea noastra

3

FIRI Vigonia SA, infiintata in anul 1992

Grație tehnologiei noastre de producție, suntem capabili să producem o gamă variată de textile, cum ar fi: fire pure sau în amestec, țesături pure sau în amestec, fire și țesături din BBC (bumbac, bumbac-poliester, bumbac-viscoză), fire și țesături din PNA (poliamidă, nailon), fire și țesături din lână, fire și țesături din canepă, fire și țesături din MTC (modal, tencel, cupro) și fire și țesături din MTR (modal, tencel, rayon).

Misiunea noastra

Protejarea mediului inconjurator prin reciclarea deseurilor textile si transformarea lor in fire, tesaturi si confectii pentru uz industrial.

Suntem dedicati sa promovam sustenabilitatea si sa protejam mediul prin oferirea de tesaturi ecologice si prin utilizarea unor practici de productie prietenoase cu mediul.

fire pure sau în amestec

țesături pure sau în amestec

fire și țesături din BBC (bumbac, bumbac-poliester, bumbac-viscoză)

fire și țesături din PNA (poliamidă, nailon)

fire și țesături din lână

fire și țesături din canepă

fire și țesături din MTC (modal, tencel, cupro) și fire și țesături din MTR (modal, tencel, rayon).

tesaturi molton

tesaturi huse auto

confectii paturi

confectii saltele

fire bumbac

fire amestec bumbac in pna canepa

tesaturi de bumbac

tesaturi amestec de bumbac lana in pna canepa

confectii lavete

Viziunea noastra

La FIRI Vigonia, ne-am propus să devenim liderul furnizării de țesături pentru uz industrial din România. În acest sens, ne concentrăm asupra îmbunătățirii continue a calității produselor noastre, astfel încât să putem oferi clienților noștri cele mai bune soluții pentru nevoile lor industriale. De asemenea, ne concentrăm și pe dezvoltarea de produse inovatoare care să răspundă la provocările din industria actuală, asigurând astfel că suntem mereu în pas cu evoluțiile tehnologice și nevoile clienților noștri.

Viziunea noastra

1. O filatura de vigonie care produce fire tip lana si bumbac, finete de la Nm 4 la Nm 18.

2. O filatura de bumbac unde se produc fire din in sau canepa in amestec cu bumbac sau vascoza

  • Finete Nm 10 – Nm 18
  • Amestec in sau canepa + bumbac sau vascoza dupa o tehnologie proprie, unicat in tara

3. Un atelier de tesut mecanic care produce tesaturi de in, in amestec cu bumbac, din canepa in amestec cu bumbac, tip bumbac si din fire vigonie cu destinatia imbracaminte exterioara, imbracaminte de protectie, articole tehnice, tesaturi pentru iz gospodaresc, tesatura husa auto, etc.

4. Un atelier de tesut cu razboaie manuale, unde se produc mochete, carpete si lavete.

5. Un atelier de confectii unde se confectioneaza articole de uz gospodaresc din tesaturi proprii (fete de masa, prosoape de bucatarie, servetele, naproane, lenjerie de pat, paturi, saltele si perne umplute cu vata textila.

6. O linie de vata hidrofila pentru uz medicinal, tifon, fese si alte textile de uz medicinal.

FI-RI Vigonia este o societate cu capital integral romanesc

FI-RI Vigonia este o societate cu capital integral romanesc si este cunoscuta din anul 1992 pentru productia de tesaturi, confetii, fire, si alte produse pentru uz industrial, cazarmament si paramediacal. 

Realizăm produse de fabricație românească, folosind materie primă autohtonă.

Certificarile noastre

Politica S. C. FI-RI Vigonia S.A. in domeniul calitatii include angajamentul intregii societati pentru satisfacerea cerintelor clientilor si pentru imbunatarirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9001 : 2001 implementat incepand din data de 30.08. 2009.

SR EN

ISO 9001: 2008

Nr. Certificat 1948